keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Kotkan Meripäiväkisa 26.7

Kotka. Kansainvälinen Meripäivä rullaluistelu vedetään taas Meripäivien alkaessa 26. torstaina, Radical Sportin koti kilpailuna pidetty kisa on aina vetänyt maamme kärkiluistelijoita paikalle loistavien kisajärjestelyiden vuoksi sekä tietenkin alkavien Meripäivien takia.

7.Meripäiväluistelun lähtö laukaus kajahtaa yllätyskutsuvieraan toimesta TORSTAINA 26.7. klo 11.00. Paikalla on hyvä olla jo klo 10.30. Tapahtuma päättyy noin 12.30. Pukukopit, suihkutilat ja WC löytyvät kentän alueelta. Rullaluistelun osanottajat pääsevät lisäksi lenkin jälkeen halutessaan uimahalliin lastenlipun hinnalla. Katariinan kentällä on tarjolla mm. musiikkia, virvokkeita ja pikkusyömistä.

Kilpa- (20 km) ja kuntosarja (15 km). Sauvaluistelu sallittu. Tyyli vapaa. Kypäräpakko, muut suojukset oman harkinnan mukaan. Jokainen osallistuu omalla vastuullaan ja on velvollinen noudattamaan liikennesääntöjä.

REITTI JA PALKINNOT

Kilpareitin pituus on noin 20 kilometriä  ja kuntoreitin 15 kilometriä
 http://www.meripaivajuoksu.fi/rullaluistelu
 Kilpareitti kiertää Mussalossa ns. ylälenkin kaksi kertaa. Reitit kulkevat kevyenliikenteen väylää. Kääntöpaikalla Santalahdessa on tarjolla urheilujuomaa ja vettä. Reitit on merkitty nauhoin ja kalkki viivoin.Voittaja saa Meripäivärullaluistelun kiertopokaalin. Kolme sarjojen ensimmäiseksi maaliin tullutta saavat arvopalkinnnon.